2009/12/16

Soutěž v hádání nástrojů

"No, nebude to také lahké."

Hádání nástrojů podle zvuku je zatím pro vás velkým oříškem. Zatím nemám ani jednu správnou odpověď a přitom se jedná o velmi velmi velmi běžný nástroj.

Ale uznávám, že to není jednoduchý úkol. Abych vám to usnadnil a mohli jste porovnávat zvuky, budete mít k dispozici hned všech šest zvuků. Těm, kdo už hádali, umožňuji hádat znovu. V odpovědi očekávám šest nástrojů. 

Čas na hádání máte do 23. prosince do 24 hodin.

Ještě vám dám drobnou nápovědu, nástroje 1 a 2 jsou nástroje, které máte zcela běžně doma k dispozici, nástroje 3, 4 a 5 jsou běžné nástroje, které zakoupíte v obchodě se SM pomůckami a nástroj 6 je trošku méně běžný, najdete ho doma, ale ne úplně běžně.

Tak a tady jsou lahodné zvuky nástrojů dopadajících na holé Lukreciino pozadí.

A teď se, spankingoví odborníci, ukažte!


2 komentáře:

  1. Anonymní12:08 odp.

    uf,uf, je to makačka...
    Mirek

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní2:51 dop.

    In case a person planned to obtain the idea, they are able to, and also business enterprise might therefore establish the item on the 3-D photo printer not to mention send it again from! Astonishing! Furthermore there is a TEDD speak with the guy who is responsible for establishing the actual 3-D computer printer for the purpose of internal organs along with areas of the body. https://imgur.com/a/NZZnXS8 https://imgur.com/a/4yiWgy5 https://imgur.com/a/kxjp0J5 https://imgur.com/a/SNqpNa4 https://imgur.com/a/DHLyoqk http://ki9psc4tb7.dip.jp https://imgur.com/a/C26gb4P

    OdpovědětVymazat