2006/06/23

Aryonova mimořádná spankingová soutěž pokračuje

Už jsem vám chtěl jménem účastnic a účastníků středečního setkání děkovat, že moc nehlasujete a tím šetříte naše pozadí ve středu, ale mezitím jste se polepšili.

Ještě do úterý 27.6. do 12 hodin máte možnost tipovat v mimořádné spankingové soutěži. Stačí vybrat z následující nabídky spankingových pozic a doplňujících trestů vždy jeden nejoblíbenější a poslat tip na aryon@atlas.cz (nebo aryon@seznam.cz nebo aryon@email.com ).
Pozice při výprasku:
A1 přes koleno
A2 na trestné lavici
A3 hluboký předklon
A4 ohnout přes židli
A5 ohnout přes trestnou kozu
A6 klek na sedačce na všech čtyřech

Doplňující trest:
B1 stát v koutě čelem ke zdi se spuštěnými kalhotami
B2 klečení s předpažením
B3 stání na jedné noze, ruce za hlavou
B4 sezení bez židle
B5 na jedné noze ohnutý a dotýkat se země ukazováčky

Je to mimořádná příležitost pro všechny škodolibé čtenářky a čtenáře, protože na vašem hlasování závisí výprasky účastnic a účastníků setkání ve středu 28.6.
Každá z účastnic a každý z účastníků totiž tipuje, která pozice a který doplňující trest jsou nejoblíbenější, a pokud jim tip nevyjde, dostanou výprask, kde počet ran bude spočítán jako rozdíl mezi celkovým počtem hlasujících a počtem hlasů, který dostala jejich pozice nebo doplňující trest.
Abych nějak odměnil hlasující čtenářky a čtenáře, zveřejním výsledky hlasování jen mailem, který pošlu všem hlasujícím po skončení hlasování.

Žádné komentáře:

Okomentovat